Webshop

Alle benodigdheden in
één webshop

2todrive

Vanaf 16,5 jaar kunt u
al starten

Geslaagd

Hier vind u onze
Geslaagden

CBR Informatie

Informatie over de TTT en
het Rijexamen

Workshops

Als u langer uw rijbewijs heeft maar over bepaalde zaken onzekerder wordt, dan hebben wij leuke korte Workshops voor u. Kent u iemand die moeite heeft of zelfs onveilig rijd dan kunt u zich ook samen opgeven voor een van deze workshops.


Alle Workshops zijn geschikt voor één of twee personen waardoor u eventueel de kosten kunt delen.

  • Een leven lang veilig blijven rijden
  • Het rijden op navigatie
  • Het moderne rijden
  • Bijzondere verrichtingen
  • Snelweg rijden
  • Het rijden in de drukke stad


Een leven lang veilig blijven rijden

Eerst een gratis rijanalyse van 30 minuten om te bepalen wat we precies gaan doen. Deze workshop bestaat vervolgens uit 3 uur rijden op 1 dag of verdeeld over meerdere dagen. Aan het einde van deze workshop bent u veel zekerder en weer volledig op de hoogte van het rijden zoals het er nu aan toe gaat. Het is belangrijk in het huidige verkeer om bij te blijven. U krijgt dan ook na deze workshop van ons de mogelijkheid 1x per maand een rij analyse te doen met indien nodig direct advies en hulp zodat uw rijden een leven lang op pijl blijft. Deze workshop is geschikt voor 1 of 2 personen. Met z n tweeën deelt u de kosten en u zal zien hoe leuk en nuttig het is om dit samen te doen. Neem bijvoorbeeld uw opa, oma, vader, moeder, vriend of vriendin mee en bezorg hem of haar een geweldige workshop.


Het rijden op navigatie

Bent U onzeker als u in een vreemde omgeving rijdt met of zonder navigatie? Dan is deze Workshop van 2 uur iets voor u. Tijdens deze Workshop krijgt u informatie over het instellen van het navigatie systeem. Verder gaan we veilig rijden met behulp van de navigatie. U gaat leren wat u moet doen als u verkeerd rijdt en hoe u moet handelen bij wegomleidingen. Na deze Workshop rijden met navigatie zult u zien dat u veilig en vol zelfvertrouwen overal weer heen durft.


Het moderne rijden (veilig en zuinig):

Heeft u ook z'n moderne zuinige auto, of heeft u een nieuwe auto aangeschaft? Daar hoort ook een andere(moderne) rijstijl bij. Bij nieuwe moderne vrachtwagens wordt tegenwoordig standaard een bijscholingscursus veilig en zuinig rijden geleverd om de chauffeur optimaal met de auto te laten werken. Haal alles uit uw moderne personenauto en leer zuinig, vlot en veilig rijden. Bij rijschool Borsboom kunt u een leuke korte Workshop “het moderne rijden” volgen om zo optimaal en veiliger met uw zuinige auto om te gaan. U krijgt in één les van 2 uur alle tips en handigheidjes uitgelegd. U gaat meemaken dat zuinig en veilig rijden zeker niet saai of sloom rijgedrag is, maar het is juist actief en slim rijden.


Bijzondere verrichtingen

Wie heeft er geen moeite met file parkeren en vlot de auto in een parkeervak zetten? Hoe doe je dat op een gemakkelijke en veilige manier? In deze Workshop komt alles aan bod, te weten: veilig wegrijden, stop opdracht, file parkeren, vak parkeren en achteruit rijden. Ook de theorieregels komen aan de orde. U parkeert weer zorgeloos en veilig in, overal waar u maar wilt. Deze Workshop bestaat uit drie uur verdeeld over één week.


Snelweg rijden

Angstig op de snelweg…… Zuid Holland is een druk gebied en dat is goed te merken op de snelwegen. Door die drukte zijn er veel mensen angstig geworden. Het juiste kijkgedrag om onbezorgd en veilig van rijstrook te wisselen is een veel voorkomend probleem waardoor men onzeker gaat worden op de snelweg. We bouwen in drie lessen van 1 uur het veilig kunnen rijden op de snelweg weer op. Alle facetten van het snelweg rijden komen aan bod Kijkgedrag, invoegen, uitvoegen, reageren op verkeerssituaties Na deze Workshop van 3 uur verdeeld over een week zult u zien hoe leuk het snelweg rijden is en dat het rijden op andere wegen u ook gemakkelijker afgaat.


Rijden in de drukke stad

Angstig in de stad door het drukke en vaak chaotische verkeer…. Neem 3 x 2 uur de tijd om met mij de stad in te gaan. We bouwen de moeilijkheidsgraad in uw eigen tempo op en aan het einde van de Workshop stapt u weer zelfverzekerd in de auto, ook als u in drukke gebieden terecht komt.


Alle Lessen en Workshops worden gegeven in onze eigen leswagen. Een moderne Seat Ibiza met alle veiligheidseisen die maar mogelijk zijn. U wordt voor elke Workshop opgehaald en weer terug gebracht. Voor alle prijzen : zie de tarieven. Zorg voor uw veiligheid en die van anderen. Krijg weer plezier in het auto rijden Kies een Workshop en meld u aan, dit kan telefonisch of per mail Als het om veilig en vertrouwd auto rijden gaat zijn wij u graag van dienst.