Webshop

Alle benodigdheden in
één webshop

2todrive

Vanaf 16,5 jaar kunt u
al starten

Geslaagd

Hier vind u onze
Geslaagden

CBR Informatie

Informatie over de TTT en
het Rijexamen

Lesaanbod

U heeft besloten uw rijbewijs te gaan halen voor de personen auto. Dan heeft Rijschool Borsboom voor u een optimaal leertraject waarmee u snel en gemakkelijk het examen kunt halen en vervolgens met een gerust hart de weg op gaat.


Vanaf 16,5 jaar mag u praktijk lessen gaan volgen en vanaf 17 jaar het examen afleggen. U mag dan onder toezicht zelfstandig rijden. Vanaf 18 jaar mag u volledig zelfstandig de weg op. Meer informatie vind u hier


Theorie:

Als u besloten heeft het rijbewijs te gaan halen begint dat met het leren van de theorie. Met de hulpmiddelen uit de webshop kunt u zich de theorie zelfstandig eigen maken. Ons advies is alvast te beginnen met de theorie voordat u start met de praktijk lessen. Zo kunnen wij daarna op de meest effectieve manier de praktijklessen gaan rijden.

Praktijk:

In de praktijk heeft u gemiddeld tussen de 35 en 50 uren rijles nodig om veilig en zelfstandig te kunnen rijden.
Na de eerste rijles kunnen we al redelijk inschatten hoeveel lessen u nodig heeft. U kiest een pakket en vervolgens rijden wij een uniek leertraject aan de hand van pakket A of B. Natuurlijk is het mogelijk om indien nodig vanaf te wijken.

Als u bent geslaagd heeft u bij ons op de meest moderne en veilige manier leren autorijden. Door de intensieve en positieve manier van lesgeven heeft u in zo min mogelijk lessen, en dus voor een nette prijs uw rijbewijs op zak.

Bent u nieuwschierig hoe het praktijk examen eruit ziet en wilt u vooraf alvast een indruk krijgen?
U kunt bij CBR informatie een video bekijken over hoe het praktijk examen in zijn werk gaat.